Vi rekryterar

Schyssta brandkonsulter | Luleå till Lund

 

 

 

Vill du kombinera intressanta brandskyddsuppdrag med en riktigt schysst arbetsplats?
Vi befinner oss i en expansiv fas med stor efterfrågan på våra tjänster och har satt som mål att fortsätta växa med fler vassa kollegor genom att vara en schysst och utvecklande arbetsplats.

Vi är idag 60 medarbetare och söker nu nya medarbetare till våra kontor i Luleå/Piteå, Umeå/Ö-vik, Stockholm/Linköping, Göteborg och Lund. Ansök gärna redan idag.

 

Lite om Säkerhetspartner
Vårt fokus ligger på långsiktigt smarta och kostnadseffektiva brandskyddslösningar. Vi levererar detta genom att i varje uppdrag samla ett team med helhetssyn bestående av kompetenta och lyhörda medarbetare som kan föreslå ett optimerat brandskydd. Vi tänker innovativt och skapar lösningar som är skräddarsydda för våra kunder samt uppfyller lagkrav och kostnadsramar.

Nöjda medarbetare, återkommande kunder och en starkt växande verksamhet vittnar om en framgångsrik modell.

 

Vad är det bästa med att jobba hos oss?
Det absolut bästa är att vi verkligen har lyckats skapa en gemenskap från Luleå till Lund. Vi är en jordnära och familjär arbetsplats som värnar om att det ska finnas energi för både arbetsliv och fritid. Vårt arbete är roligt och utmanande. Hos oss kan du räkna med en flexibel och utvecklande arbetsmiljö och vi ser fram emot fler kollegor som stärker vårt lag med nya perspektiv.

 

Vad kommer du att få göra?
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av brandteknisk projektering i byggprocessens alla skeden i kombination med olika utredningsuppdrag gällande brandskydd.

Du kommer arbeta med att upprätta brandskyddsbeskrivningar, tolka lagstiftning samt översätta krav till lösningar i aktuella projekt. Rollen kommer anpassas med uppdrag som passar just din kompetens. Personlig utveckling är viktig för oss. Därför kommer du ha möjlighet att skräddarsy din utveckling inom de områden som du tycker är mest intressanta och givande.

En grundläggande del i rollen är lyssna in kundens utmaningar och önskemål och därefter nyttja vår samlade kompetens för att matcha våra lösningar med kundbehovet. Kundkontakt kommer vara en stor del av ditt arbete. Du kommer arbeta med projektledare, arkitekter och olika aktörer inom bygg men också med fastighetschefer, projektchefer, säkerhetssamordnare med flera. I vårt interna lagbygge arbetar bland annat brandingenjörer, civilingenjörer, byggingenjörer och CAD-projektörer.

 

Din profil
Du har ett stort intresse för brandskyddsfrågor och vill verkligen vara i framkant inom ditt yrke. Vi tror att du har några års erfarenhet av att jobba med brandskyddsfrågor och att du har en ingenjörsutbildning som grund. Du kanske även har intresse för ett specifikt område inom brand- och utrymningstekniska frågor som du vill fördjupa dig inom. Vi tycker det är viktigt att du vill arbeta inom en organisation där du både delar med dig av din kunskap och får ta del av dina kollegors kunskap och stöd. Vi gillar teknik och utveckling och tror att du liksom oss uppskattar digitalt stöd i ditt arbete samt att du löpande vill förbättra våra arbetssätt och kundererbjudanden.

 

Ansökan
Låter det här som en intressant möjlighet?
Intervjuer hålls löpande så välkommen att ringa eller mejla in ditt intresse redan idag till vår konsultchef
Ann-Catrin Sandström på 070 694 77 05 eller ann-catrin.sandstrom@sakerhetspartner.se

ANN-CATRIN SANDSTRÖM,
Konsultchef Sverige,
Brand- och civ.ing. Riskhantering

+46 70 694 77 05
ann-catrin.sandstrom@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial