Karriär.

Bli en del av oss.

Vi på Säkerhetspartner letar alltid efter talang och kompetens. Eftersom vi prioriterar långsiktiga samarbeten såväl med kunder som med våra medarbetare, jobbar vi alltid för att hitta lösningar med bra balans mellan jobb, fritid och familj för våra medarbetare.

Personlig lämplighet är en avgörande faktor i vår rekrytering. Vi lovar att du som har rätt attityd och utbildning kan få en riktigt bra resa med oss. Din personliga resplan sätter vi upp tillsammans och utgår från dina förutsättningar och ambitioner.

 

Läs mer om utvecklingstrappan för våra medarbetare här >

Möt Marcus vår
brandingenjör i Luleå

Ta del av Marcus beskrivning av jobbet och Marcus främsta skäl till
att välja Säkerhetspartner som arbetsgivare.

Läs artikeln

Vill du veta hur det är att jobba på vårt Stockholmskontor?

Här ger vår kontorschef Jakob Gruvnäs en kort beskrivning

Jakob har jobbat på Säkerhetspartner sedan 2015 och är kontorschef för Stockholm/Linköping samt brandingenjör med stort intresse för bärverksfrågor och ventilationstekniska lösningar.

Vi är 13 medarbetare som jobbar i Stockholm och Linköping. Vårt kontor i Stockholm ligger på Södermalm och vi klarar de flesta uppdrag med lokaltrafiken. Det är lite 50/50 om man vill jobba hemma eller på kontoret. Vi brukar vara ungefär 5-6 stycken på plats och vi har en väldigt tätt samarbete oavsett om du sitter i Luleå eller jobbar hemifrån i Stockholm. Vi ser fram emot fler kollegor till vårt kontor. Utöver att tillföra mer kunskap till vårt gäng söker vi en kollega som gillar att vrida och vända frågeställningar för att finna kluriga lösningar och sen är det trevligt om man gillar att hitta på något socialt.

Vill du veta hur det är att jobba på Göteborgskontoret?

Här ger vår kontorschef Stina Jonsson en kort beskrivning

Stina har varit med sedan 2015 och innan hon blev kontorschef i Göteborg har hon arbetat på våra kontor i Luleå, Umeå och Stockholm

I Göteborg är vi 6 medarbetare med trevliga kontorsplatser på bästa läget i World Trade Center. Vi är ett sammansvetsat gäng som lägger stor vikt vid att hjälpa varandra fram i såväl stora som små frågor. Vi trivs med att vara på kontoret större delen av tiden, även om det står alla fritt att jobba hemma i den utsträckning man önskar. Nu ser vi fram emot fler nyfikna och positiva kollegor som hjälper oss att driva utvecklingen framåt, hittar smarta lösningar i våra projekt och inte minst; bidrar till trivseln på kontoret!

Lediga tjänster hos Säkerhetspartner

Vad kul att du är intresserad av en karriär inom Säkerhetspartner! Kika nedan ifall vi har någon ledig tjänst.

Skulle vi inte ha någon tjänst ute för tillfället är du fortfarande välkommen att skicka din spontanansökan till karriar@sakerhetspartner.se.

Vi ser fram emot att höra av dig!

 


 

Schyssta brandkonsulter – Luleå till Lund

Mer om tjänsten

Trainee, Brandingenjör – Luleå & Lund

Mer om tjänsten

 

Vi värdesätter långsiktiga relationer.

Mer om våra värderingar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial