Karriär.

Bli en del av oss.

Vi på Säkerhetspartner letar alltid efter talang och kompetens. Eftersom vi prioriterar långsiktiga samarbeten såväl med kunder som med våra medarbetare, jobbar vi alltid för att hitta lösningar med bra balans mellan jobb, fritid och familj för våra medarbetare.

Vi tror att vi som team kan skapa bäst lösningar för våra kunder och för varandras välmående. Därför arbetar vi enligt följande principer nedan.

Personlig lämplighet är en avgörande faktor i vår rekrytering. Vi lovar att du som har rätt attityd och utbildning kan få en riktigt bra resa med oss. Din personliga resplan sätter vi upp tillsammans och utgår från dina förutsättningar och ambitioner.

 

Läs mer om utvecklingstrappan för våra medarbetare här >

GEMENSKAP OCH TRIVSEL

Vi vill vara mer än en arbetsplats. Alla ska känna sig välkomna och ha kul på jobbet. Vi tror på arbetssätt där vi jobbar tätt tillsammans mellan olika kontor och roller. Vi ser även till att ordna gemensamma aktiviteter med jämna mellanrum för att främja gemenskap.

UTVECKLING OCH EFFEKTIVA LÖSNINGAR

Vi tror att det är positivt både för projektet och våra medarbetare att tänka utanför boxen för att hitta den mest effektiva lösningen i projektet. Vi backar varandra genom vår kunskapsorganisation som samlar liknande lösningar från hela landet för att ge inspiration att vara nytänkande i kommande projekt. Detta skapar mod att tänka nytt och vara stolt över det vi levererar.

FLEXIBILITET OCH FÖRTROENDE


Olika medarbetare har olika familjesituationer och vår vardag ser olika ut. Vi tror på att ge medarbetaren möjlighet att anpassa var, när och med vad man jobbar utifrån medarbetarens situation.

 

Möt Marcus vår
brandingenjör i Luleå

Ta del av Marcus beskrivning av jobbet och Marcus främsta skäl till
att välja Säkerhetspartner som arbetsgivare.

Läs artikeln

” Vi värdesätter utveckling, flexibilitet, gemenskap och trivsel. ”

Lite om Säkerhetspartner

Vårt fokus ligger på långsiktigt smarta och kostnadseffektiva brandskyddslösningar. Vi levererar detta genom att i varje uppdrag samla ett team med helhetssyn bestående av kompetenta och lyhörda medarbetare som kan föreslå ett optimerat brandskydd. Vi tänker innovativt och skapar lösningar som är skräddarsydda för våra kunder samt uppfyller lagkrav och kostnadsramar.

Nöjda medarbetare, återkommande kunder och en starkt växande verksamhet vittnar om en framgångsrik modell.

Vad är det bästa med att jobba hos oss?

Det absolut bästa är att vi verkligen har lyckats skapa en gemenskap från Luleå till Lund. Vi är ett företag som värdesätter gemenskap och trivsel. Vi är en jordnära och familjär arbetsplats som värnar om att det ska finnas energi för både arbetsliv och fritid. Hos oss kan du räkna med en flexibel och utvecklande arbetsmiljö, bland annat genom att vi kan erbjuda olika typer av projekt där du kommer att arbeta i olika team, samt att du också har en möjlighet att jobba på kontoret eller ibland hemma, eller till och med från ett annat kontor, om så skulle önskas. Vi ser fram emot fler kollegor som stärker vårt lag med nya perspektiv.

Lediga tjänster hos Säkerhetspartner

Vad kul att du är intresserad av en karriär inom Säkerhetspartner!
Kika nedan ifall vi har någon ledig tjänst.

Skulle vi inte ha någon tjänst ute för tillfället är du fortfarande välkommen att skicka din spontanansökan till:
karriar@sakerhetspartner.se

Vi ser fram emot att höra av dig!

 


 

Kemiingenjör

Mer om tjänsten

 

Byggingenjör

Mer om tjänsten

 

Seniora brandingenjörer

Mer om tjänsten

Trainee, Brandingenjör – Luleå & Lund

Mer om tjänsten

 

Vi värdesätter långsiktiga relationer.

Mer om våra värderingar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial