Karriär.

Bli en del av oss.

Vi på Säkerhetspartner letar alltid efter talang och kompetens. Eftersom vi prioriterar långsiktiga samarbeten såväl med kunder som med våra medarbetare, jobbar vi alltid för att hitta lösningar med bra balans mellan jobb, fritid och familj för våra medarbetare.

Vi tror att vi som team kan skapa bäst lösningar för våra kunder och för varandras välmående. Därför arbetar vi enligt följande principer nedan.

Personlig lämplighet är en avgörande faktor i vår rekrytering. Vi lovar att du som har rätt attityd och utbildning kan få en riktigt bra resa med oss. Din personliga resplan sätter vi upp tillsammans och utgår från dina förutsättningar och ambitioner.

Läs mer om utvecklingstrappan för våra medarbetare här >

GEMENSKAP OCH TRIVSEL

Vi är ett gäng jordnära kollegor med en genuin vilja att hjälpas åt och ha kul på jobbet tillsammans. Hos oss ska alla känna sig välkomna, sedda och hörda som person så väl som delaktiga och uppskattade i arbetet.

Så vill vi att det ska fortsätta vara och därför satsar vi på att utvecklas som ett bolag utan bolagsstrukturer som skapar rivalitet om uppdrag, kunder och lönsamhet. Vi väljer istället att uppmuntra gemenskap och arbetssätt som främjar ett nära samarbete mellan våra kontor och olika roller samt en hållbar arbetsmiljö.

UTVECKLING OCH EFFEKTIVA LÖSNINGAR

Vi nöjer oss inte vid standardlösningar. Effektiva lösningar anpassade efter våra kunders verksamhet kräver att vi nyttjar varandras olika perspektiv, ny teknik och kunskap.

Hos oss är du inte ensam i kunduppdraget. Vi backar varandra i uppdragen och erbjuder lösningar utöver vår enskilda kunskap vilket utvecklar både vår verksamhet och våra medarbetare. Dessutom skapar det mod att tänka nytt och lösningar att vara stolta över.

FLEXIBILITET OCH FÖRTROENDE

Vi är alla olika och vår vardag ser lite olika ut. Oavsett om du är i början av din karriär eller har lång erfarenhet inom yrket ska det vara stimulerande och utvecklande att jobba på Säkerhetspartner.

Hos oss finns möjlighet att påverka vad du jobbar med, din utveckling och hur arbetet ska läggas upp för att skapa en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

” Säkra lösningar skapar vi bäst tillsammans. ”

Lite om Säkerhetspartner

Vårt fokus ligger på långsiktigt smarta och kostnadseffektiva brandskyddslösningar. Vi levererar detta genom att i varje uppdrag samla ett team med helhetssyn bestående av kompetenta och lyhörda medarbetare som kan föreslå ett optimerat brandskydd. Vi tänker innovativt och skapar lösningar som är skräddarsydda för våra kunder samt uppfyller lagkrav och kostnadsramar.

Nöjda medarbetare, återkommande kunder och en starkt växande verksamhet vittnar om en framgångsrik modell.

Vad är det bästa med att jobba hos oss?

Det absolut bästa är att vi verkligen har lyckats skapa en gemenskap från Luleå till Lund. Vi är ett företag som värdesätter gemenskap och trivsel. Vi är en jordnära och familjär arbetsplats som värnar om att det ska finnas energi för både arbetsliv och fritid.

Hos oss kan du räkna med en flexibel och utvecklande arbetsmiljö, bland annat genom att vi kan erbjuda olika typer av projekt där du kommer att arbeta i olika team, samt att du också har en möjlighet att jobba på kontoret eller ibland hemma, eller till och med från ett annat kontor, om så skulle önskas. Vi ser fram emot fler kollegor som stärker vårt lag med nya perspektiv.

Lediga tjänster hos Säkerhetspartner

Vad kul att du är intresserad av en karriär inom Säkerhetspartner!
Kika nedan ifall vi har någon ledig tjänst.

Skulle vi inte ha någon tjänst ute för tillfället är du fortfarande välkommen att skicka din spontanansökan till:
karriar@sakerhetspartner.se

Vi ser fram emot att höra av dig!


Fackliga representanter:

Möt Marcus vår
brandingenjör i Luleå

Ta del av Marcus beskrivning av jobbet och Marcus främsta skäl till att välja Säkerhetspartner som arbetsgivare.

Läs artikeln

Vi värdesätter långsiktiga relationer.

Mer om våra värderingar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial