VI ÄR SÄKERHETSPARTNER

Från Luleå i norr till
Lund i söder.

Vi tänker långsiktigt.

Vårt fokus har alltid varit att möta marknadens och våra uppdragsgivares krav och behov av långsiktigt smarta och kostnadseffektiva lösningar. Vi gör det genom att, i varje uppdrag, sätta ihop ett lag med kompetenta och lyhörda medarbetare som brinner för att optimera ett hållbart brandskydd som uppfyller lagkrav, verksamhetsbehov och kostnadsramar. Återkommande kunder och allt fler uppdrag är ett kvitto på att det är en framgångsrik modell.

I vårt lagbygge arbetar brandingenjörer och civilingenjörer i riskhantering tillsammans med bland annat erfarna och kunniga CAD-projektörer. Tillsammans säkerställer vi en genomgående hög standard på våra leveranser. Helhetssyn och långsiktighet kan låta lite klyschigt, men vi menar det på allvar.

Vi ser helheten.

Vi har all kompetens och erfarenhet som krävs för att skapa ett välanpassat och kostnadseffektivt brandskydd under alla faser i projekteringen, men för att få ett långsiktigt hållbart skydd måste vi också tänka på byggnadens hela livscykel. Till att börja med ser vi till att överlämningen av brandskyddsdokumentationen till förvaltningsorganisationen blir användarvänlig och att allt hålls levande och aktuellt över tid. Det innebär att våra kunder känner trygghet under förvaltningen och dessutom får en riktigt bra startplattform när det är dags för att göra förändringar i fastigheten.

Läs mer om vad vi gör >

 

 

Vår historia.

Bolaget grundades 1983 och Säkerhetspartner Norden AB registrerades som bolag 1991 och har sedan dess varit aktivt på framförallt den svenska marknaden i alla typer av brand- och utrymningstekniska frågor med kontor i Luleå, Piteå, Umeå, Örnsköldsvik, Stockholm, Linköping, Göteborg och Lund.

Vi försöker leva som vi lär när det gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vår Verksamhetspolicy för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö

 

Storleken på företaget ger också en fördel då det gäller snabba förändringar och flexibilitet som tillfredsställer kundens behov. Vi certifierade för ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2015 sedan 2006 och uppgraderade med även ISO 45001:2018 sedan 2023.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial