AFFÄRSENHET

Bostadsutvecklare och
Entreprenör.

Trygg, smart och kostnadseffektiv projektering!

Vårt sätt att bedriva brandskyddsprojektering bygger på flexibilitet, nytänk och kostnadseffektivitet. Vi hittar de lösningar som är optimala med hänsyn till lagkrav, entreprenadform, byggmetoder och flöden utan att göra avkall på det viktigaste: Säkerhet och trygghet. Detta gäller oavsett om vi jobbar med brandprojektering vid nybyggnad, om- och tillbyggnad eller brandskydd under byggtid. Genom god kommunikation hjälper vi er med säkra, smarta och kostnadseffektiva lösningar oavsett i vilken roll och skede vi möts i.

”Vi erbjuder trygg och säker brandprojektering, men också smart. Vi är alltid på tårna och hittar kreativa och bra lösningar för kundens bästa!”

Vi har jobbat med bostadsutvecklare och byggentreprenörer i många år. Vi anstränger oss alltid hårdare och är bättre på att förstå utmaningarna och se möjligheterna i just ditt projekt. Genom en egen affärsenhet med tydligt kund- och projektfokus så har vi ännu bättre förutsättningar att hjälpa just er med kundanpassade lösningar oavsett i vilken roll och skede vi möts i. Vi står tryggt och stadigt utifrån vår erfarenhet och kompetens, men brinner för att tänka innovativt, kreativt, kundanpassat och smart. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om smarta lösningar i ditt projekt.

Varmt välkommen att kontakta Andreas enligt kontaktuppgifter nedan.

 

Andra intressanta länkar:

Läs mer om våra projekteringstjänster >
Vanliga frågor >

ANDREAS HÄGG,
Affärsenhetsansvarig
Bostadsutvecklare och Entreprenör

+46 70 694 70 32
andreas.hagg@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial