Vår affärsenhet
Bostadsutvecklare och Entreprenör!

Vi har jobbat med privata bostadsutvecklare och entreprenörer i många år, och har nu paketerat det som en egen affärsenhet för att tydligare lyfta och jobba med kundgruppens behov, utmaningar och möjligheter. Målet är att bli det självklara valet inom brandprojektering och riskhantering från norr till söder. Det blir vi genom att utgå från just era behov och erbjuda trygg och säker brandprojektering, men också smart!

 

Trygga, smarta och kostnadseffektiva lösningar

Är du kanske arkitekt, projektledare, bostadsutvecklare eller byggentreprenör? Vi hittar de lösningar som är optimala med hänsyn till lagkrav, entreprenadform, byggmetoder och flöden utan att göra avkall på det viktigaste: Säkerhet och trygghet. Vi står tryggt och stadigt utifrån vår erfarenhet och kompetens, men brinner för att tänka nytt, kreativt, kundanpassat och smart. Genom att skapa en egen affärsenhet med tydlig fokus på bostadsutvecklare och byggentreprenörer så får vi ännu bättre förutsättningar att hjälpa just er med trygga, smarta och kostnadseffektiva lösningar oavsett i vilken roll och skede vi möts i.

Kontakta gärna Andreas som är affärsenhetsansvarig sedan årsskiftet, så berättar han mer om hur vi kan hjälpa just dig med dina frågor och utmaningar.

 

Läs mer om vår Affärsenhet –
Bostadsutvecklare och Entreprenör >

Andreas Hägg
Affärsenhetsansvarig
Bostadsutvecklare och Entreprenör

 

+46 70 694 70 32
andreas.hagg@sakerhetspartner.se

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial