Pratstund med Jonas Johansson

Pratstund med Jonas Johansson, affärsenhetsansvarig för Ledningssystem

Säkerhetspartner har jobbat mot förvaltning i väldigt många år, från företagets start, och nu har vårt arbete mot förvaltning växt & vi ser tydligt vilka behov som våra kunder har och vad som saknas. Därför har vi valt att paketera våra tjänster inom förvaltning så som våra kunder efterfrågar dessa – allt för att anpassa oss utifrån kundens behov – så att kunden får en produkt eller ett system som faktiskt kommer leva över tid.

 

Ledningssystem? Vad hjälper ni till med då?

Jonas:
Vi löser de flesta frågor kopplat till förvaltning av brandskydd för fastighetsägare och andra organisationer som brottas med brandskyddsfrågor. Allt från systematiskt brandskyddsarbete (SBA) till organisatoriska brandskyddsfrågor, men enheten hanterar även förelägganden från räddningstjänsten och utredningar gällande brandskydd inom befintliga byggnader.

 

 

Vilka ska höra av sig till dig?

Jonas:
Fastighetsägare som behöver få koll på brandskyddstatusen för sina byggnader och kanske har fått förelägganden från räddningstjänsten eller organisationer som på olika vis har funderingar kring hur de ska jobba med sitt brandskydd. Även om man ”bara” är hyresgäst inom en fastighet finns det ett brandskyddsansvar som man måste hantera. Vi jobbar även mycket mot industrisidan och de utmaningar man har att förvalta brandskyddet på komplexa anläggningar.

Vad kan Säkerhetspartner erbjuda för kunderna? Varför ska man anlita just er för detta?

Jonas:
Vi har ett väl förankrat tänk på hur man får brandskyddet förvaltningsbart som genomsyrar hela vår organisation. Den erfarenhet vi har från att styra upp både små och stora organisationers brandskyddsarbete inom förvaltningen går väldigt långt bak i tiden och vi är väldigt stolta över att vår förvaltningsdokumentation för brandskydd har blivit nationell standard inom de flesta regioners brandskyddsarbete! Oavsett vilka funderingar ni har på brandskyddet så kan ni höra av er till oss!

Läs mer på sakerhetspartner.se/ledningssystem

Eller kontakta Jonas, så svarar han på dina frågor och funderingar.

 

Jonas Johansson,
Affärsenhetsansvarig Ledningssystem,
Brandingenjör, Produktägare Ares,
Certifierad sakkunnig brandskydd SAK 3

+46 70 694 77 09
jonas.johansson@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial