MetisCAD, det ska vara
lätt att göra rätt!

MetisCAD, ett strukturerat och kvalitetssäkert sätt att upprätta ritningar för brand, utrymning och räddningstjänstens insatsinformation.

MetisCAD är en insticksmodul i AutoCAD som hanterar alla typer av brandtekniska installationer i en brandmodell där du som operatör enkelt från en symbolpalett har tillgång till alla typer av symboler inom området.

Respektive symbol (block) är ”förprogrammerad” att lägga sig på rätt lager i ritningsstrukturen och innehåller olika typer av metadata.

Det finns otroligt många fördelar att jobba strukturerat och systematiserat i MetisCAD. En av de absolut viktigaste fördelarna är när ritningar skall revideras då uppbyggd struktur möjliggör tidsbesparande hantering där samtliga layouter dvs. brandskyddsplaner, utrymningsplaner och insatsplaner snabbt och enkelt uppdateras med små åtgärder.

 

Vill ni veta mer hur MetisCAD fungerar är ni varmt välkomna att kontakta vår expert Håkan Lindström på telefon 070-694 77 00 eller mejla på hakan.lindstrom@sakerhetspartner.se

 

Läs om våra andra digitala verktyg >>

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial