Max Hersner

 

LUND • Brandingenjör

 


 

Kort om mig.

Trots den malmöpåg man är så valde jag efter mina 3,5 år på LTH att kvarstanna i Lund för att starta min yrkeskarriär som brandingenjör och inom konsultbranschen på Säkerhetspartner Norden AB. Ett beslut jag inte ångrar då jag fått lära mig massvis och har förmånen att jobba med väldigt duktiga och erfarna kollegor.

I min ryggsäck har jag även med mig en SMO-utbildning (Skydd Mot Olyckor). Att jobba som brandkonsult är väldigt spännande och givande, inte minsta sagt då man får vara med och forma samhället, litet som stort, med förmånen att få samarbeta med kunder i olika sammanhang och därtill olika yrkesgrupper. Arbetssysslorna kan vara väldigt varierande vilket passar mig som handen i handsken då jag är en person som uppskattar variation, med en gnutta struktur och rutin såklart.

Min tid utanför jobb och utbildning spenderar jag främst med min sambo och våra två underbara barn. Därtill så är jag en tävlingsinriktad person, inte minst inom träning och sport med fotbollen i centrum, trots allt en malmöpåg!

 

+46 70 694 01 67
max.hersner@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial