Mattias Ödén

 

STOCKHOLM • VD, Utvecklingschef, Brand- och civ.ing. Riskhantering,
Certifierad sakkunnig brandskydd SAK 3

 


 

Kort om mig.
Sedan jag började på Säkerhetspartner 2011 har min roll utvecklats och förändrats på olika sätt. Först som kontorschef i Stockholm, sen utvecklingschef, där mitt fokus låg på att driva företaget framåt och samtidigt stödja vår organisation i vår professionella tillväxt. Att se andra utvecklas och bli skickligare inom sina områden är något som verkligen driver mig.

Efter några år i rollen som utvecklingschef fick jag den äran att ta över som VD för Säkerhetspartner. Det är ett fantastiskt uppdrag att få leda detta företag med dess underbara medarbetare. Vi har skapat en arbetsmiljö där samarbete och gemensamma mål är kärnan i vår framgång. Att se hur varje individ bidrar till företagets tillväxt och hur vi tillsammans övervinner utmaningar och varje dag bli bättre på att hjälpa våra kunder är verkligen en häftig upplevelse.

Fritiden spenderar jag tillsammans med min fru och våra två barn. Vi är ganska unika, bor i villa, gillar mat och vin, tar gärna er resa då och då. Jag har lyckats få mina barn att gilla skidåkning och så därför brukar vi försöka få till halva semestern på vinterhalvåret.

+46 70 694 77 14
mattias.oden@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial