Joakim Bergman

 

LULEÅ • Affärsenhetsansvarig Risk- och Insatsplanering, Brandingenjör

 


 

Kort om mig.
Jag började min yrkesbana 2013 inom stålindustrin efter studier vid Luleå Tekniska Universitet samt Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSBs) påbyggnadsutbildning för brandingenjörer inom räddningstjänst (RUB). Först i befattningen som Brandskyddsledare och Styrkeledare för den interna räddningstjänsten och sedermera Risk Manager inom samma bolag.

Under denna tid har jag byggt upp en stor kompetens för såväl proaktivt- som utryckande arbete inom räddningstjänst, riskhantering för att eliminera/minimera hot mot människa, miljö och egendom/produktion samt koordinering av försäkringsfrågor.

Sedan 2023 har jag befattningen som Affärsenhetsansvarig för Risk- och Insatsplanering hos Säkerhetspartner och kan nu dela med mig av mina erfarenheter i ett bredare perspektiv.

Jag är en person som värdesätter min familj högt och hittar således på allt möjligt kul med min fru och mina barn. När tid finns över kan ett och annat byggprojekt initieras, alternativt blir det träning, spela golf, åka skidor e.d.

+46 70 694 77 74
joakim.bergman@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial