Jesper Ranered

 

UMEÅ • Brandingenjör

 


 

Kort om mig.

Jag började min karriär på säkerhetspartner under våren 2023, samtidigt som jag arbetade för att slutföra mitt examensarbete. Det var en hektisk tid, men jag lyckades jonglera både jobb och studier samtidigt. Under våren passade jag även på att flytta tillbaka till Umeå. Här har jag arbetat utifrån Umeå-kontoret sedan dess. Jag har alltid varit en Umeå-grabb, och det känns bra att vara tillbaka i mina gamla hoods. Jag menar, vem vill inte ha tillgång till världens bästa surströmming?

Det jag älskar med mitt jobb är att det är som en boxningsmatch – jag vet aldrig vad som kommer att hända härnäst. Men jag är redo. Ibland känner jag mig som Säkerhetspartners version av MacGyver – ”med BBR 29 och en dator, så kan jag lösa vilket problem som helst!”

På min fritid hänger jag med vänner och familj. Vi gör allt från att spela brädspel och tävla i musikquizar till att ge oss ut på olika sportaktiviteter. Jag är också en stor sportentusiast. Jag har en stor passion för fotboll och hockey, och mitt hjärta slår för Arsenal och, självklart, Björklöven. Om jag inte jobbar, studerar eller tränar så finns det en god chans att jag sitter bänkad framför TV:n och hejar på mitt favoritlag.

+46 76 118 12 64
jesper.ranered@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial