James Lundström

 

LINKÖPING • Brand- och civ. ing. Riskhantering

 


 

Kort om mig.
En Linköpingsgrabb som efter 6 år i Skåne med studier på LTH samt jobb återvände hem till kända jaktmarker våren 2024 och påbörjade min resa med Säkerhetspartner! Under min tid i Skåne studerade jag utöver brand- och civilingenjör i Riskhantering till att lära mig tillräckligt med skånska för att kunna förstå vad skåningarna menade med ”Hubba di ålahue”. Påbörjade brandingenjörsutbildningen 2018 med inställningen att ta framtiden som den kommer – två examen, ett giftermål och en son innan min 25årsdag får ändå ses som allt annat än ett misslyckande.

Har som trainee och heltidsanställd hunnit samla på mig bred erfarenhet, allt från stora komplexa projekt till detaljprojektering där fokuset alltid legat i att hitta kreativa lösningar utifrån kundens önskemål.

Två timmar på lördagar mellan augusti och maj spenderas med att följa engelsk fotboll, där favoritlaget har gett sparsamt med glädje i form av framgångar. Övrig tid spenderas med min fru och sonen, gärna ute i det fria med någon rolig aktivitet planerad. Om det blir någon tid över läggs den gärna på en sväng till gymmet, en bra bok eller en filmklassiker.

+46 70 694 70 24
james.lundstrom@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial