Emil Öhrling

 

LULEÅ • Brandingenjör,
Certifierad sakkunnig brandskydd SAK 3

 


 

Kort om mig.

Började som yrkesför brandkonsult 2015 efter studier vid Luleå Tekniska Universitet och MSBs påbyggnadsutbildning för brandingenjörer inom räddningstjänst (RUB). Innan brandingenjörsstudierna har jag varit verksam inom fastighetsunderhåll, samt byggplåtslageri.

Sedan hösten 2019 har jag arbetat på Säkerhetspartner som brandingenjör inom områdena PBL/BBR och har erfarenhet inom brandteknisk projektering som sträcker sig från industri till bostäder. Ett specialintresse inom ventilationsbrandskydd har utvecklats under åren inom branschen, där mottot är att hitta tillförlitliga lösningar som är kostnadseffektiva.

Ledig tid spenderas framförallt med familjen, gärna ute i det fria sommar som vinter. Vintertid prioriteras tid gärna i skidspår för längdskidåkning eller skidåkning utförs och sommar är mysig grillning vid vatten alltid efterlängtat. Sedan finns en förkärlek till motorsport och framför allt rally där jag har varit aktiv förare i över 15 år, men där antalet tävlingarna har glesnat med åren.

 

+46 70 694 77 15
emil.ohrling@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial