David Berthilsson

 

LUND • Trainee, Brandingenjör

 


 

Kort om mig.
Jag är uppvuxen i lilla byn Furulund utanför Lund. En by där alla känner alla och gödseln alltid doftade gott. Flyttade sedan och bosatte mig år 2021 i stora staden Helsingborg, vilket är en storstad för en lantispåg som mig.

Studieintressena började med tre långa år av teknikprogrammet på Polhem, men därefter var det givet att programmering inte var mitt kall. Vilse i ett år som vikarie på en högstadieskola efter studenten, letade jag mig in mot brandingenjörsprogrammet. Intresset byttes därefter snabbt till brand och brandingenjör. Jag påbörjade mina studier kort därefter på LTH:s brandingenjörsprogram år 2021 och har nu blivit så intresserad av ämnet att studierna fortsätter till civilingenjör i riskhantering också. Ser nu fram emot möjligheten att kunna få en inblick och kunskap parallellt med studierna inom konsultbranschen genom Säkerhetspartner.

Förutom studierna och jobb så spenderar jag majoriteten av min tid med vänner, familj eller styrketräning. Det finns nästan ingenting bättre än en fin dag på gymmet med vänner och lyfta tungt skrot. Eller kanske skulle vara en utflykt i naturen med familj och kära på en solig, varm dag då.

david.berthilsson@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial