Daniel Stubbendorff

 

LULEÅ • Trainee, Brandingenjör

 


 

Kort om mig.
Min väg till yrket som Brandingenjör på Säkerhetspartner började när jag kom hem efter att ha bott i Australien på ett ”Work N Holiday” under ett års tid. Där fick jag uppleva mycket och prova på nya saker som bidrog till mitt utbildningsval. Jag fick uppleva värmen som ett stort problem för landet och även höra om flertalet ”bushfires” som härjade runt. Det var detta specifikt som väckte mitt intresse för utmaningen.

Jag flyttade 2020 till Luleå för att påbörja ett nytt liv i staden för att studera på Brandingenjörsprogrammet på Luleå tekniska universitet. Jag lockades till Säkerhetspartner eftersom jag hade hört gott om den familjära kulturen inom företaget och det egna ansvaret som tilldelas. Man känner sig direkt som hemma i enkla termer.

På fritiden så hittar man mig i flera sammanhang. Antingen så är jag i skogen och gräver fram min skoter som fastnat, spelar trumpet i en storskalig blåsorkester eller så dansar jag till snabb och episk musik.

Jag skulle säga att jag är en jordnära person som värdesätter relationer, kunskap och måendet i högsta grad.  Därför känner jag redan starkt med Säkerhetspartner som värnar om detta.

daniel.stubbendorff@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial