Charlie Ammitzböll

 

LUND • Brandingenjör, Marknadsansvarig LOU – Ledningssystem

 


 

Kort om mig.

Min karriär på Säkerhetspartner startade vid årsskiftet 2017/2018 då jag fick bli en del av denna härliga organisation!

Mitt arbete består av både projektering och arbete med förvaltningsbart brandskydd.  Jag eftersträvar att skapa smarta och kostnadseffektiva lösningar som även är anpassat för ett effektivt drift- och underhållsarbete. Vad som driver mig i mitt arbete är att utveckla och driva frågor i hållbart brandskydd som är anpassat för hela byggnadens livslängd.

Sedan 2022 har jag även fått rollen som (lokalt) marknadsansvarig för ledningssystem, där fokus ligger på att skapa goda kundkontakter och förstå kundens behov kopplat till förvaltningsbart brandskydd.

För mig är det viktigt med trivsel på kontoret och jag uppskattar nära samarbete med mina kollegor. Jag har lätt till skratt och är mån om att sträva efter en lagkänsla på kontoret.

På fritiden spenderar jag helst tiden med min man och mina barn tillsammans med våra vänner och lagar en god middag och spelar brädspel. Annars är mitt stora intresse att baka surdegsbröd, vara ute i skogen med min hund eller lyssna på live musik. Närhet, genuina skratt och goda samtal fyller min vardag!

+46 70 694 77 17
charlie.ammitzboll@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial