Björn Rönnbäck

 

UMEÅ/Ö-VIK • Brandkonsult

 


 

Kort om mig.

En mellannorrlänning som de senaste tio åren jobbat inom Securitas med det mesta som företaget kan tänkas erbjuda. Ordningsvakt, butikskontrollant, arrestantvakt, flygplatskontrollant och skyddsvakt, jag har gjort det.
Hur som helst…
Efter några års utbildning varav den senaste inom Beredskap- och säkerhetssamordnare så tog jag klivet vidare och startade karriären på Säkerhetspartner i september 2020. Det låter som en saga för bra för att vara sann, men sant är det. Utveckling och utmaningar, nu kör vi.

För att ta sagan vidare där den kanske skulle börjat så kan jag beskriva mig själv som en godhjärtad man som brinner för att mina medmänniskor ska känna sig trygg i sin vardag. Detta kan spåras långt tillbaka då jag började karriären inom vårdyrken, och för att dra det ännu längre tillbaka så har en fågel viskat i mitt öra att jag var omtänksam redan som liten om än med något sarkastisk humor som växt sig fram med åren. Ett bra tecken är att både fru och barn står ut med mig ändå tänker jag.

Åter till min nuvarande roll…
Jag är nu på min resa att vidga vyn i rollen som brandkonsult och hjälper er gärna. Svarar jag inte så är jag troligen ute på jakt men det är ju trots allt bara en kort tid om året.

+46 70 694 02 27
bjorn.ronnback@sakerhetspartner.se


 

Har du träffat alla på Säkerhetspartner?

Möt resten av vårt team!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial