LULEÅ TILL LUND

Traineer & Brandingenjörer

Är du redo att ta klivet in i arbetslivet? Oavsett om du studerar och har en bit kvar eller om du precis håller på att avsluta dina studier till Brandingenjör – så tycker vi att du ska höra av dig till oss.

För dig som har en bit kvar; Vi strävar efter att kontinuerligt ha 4-6 traineer inom vår verksamhet, där arbetet utförs parallellt med studierna. Så om du är en av de studenter som nu läser till Brandingenjör – varför inte få försprång och tjuvstarta med att känna på livet som brandkonsult?

För dig som snart är Brandingenjör;  Vi är i en expansiv fas och söker medarbetare till samtliga av våra kontor. Berätta gärna vilket du främst är intresserad av, eller hör av dig direkt till den lokala kontorschefen.

” Säkra lösningar skapar vi bäst tillsammans. ”

I din tjänst hos oss får du kunskap och förståelse för både brandprojektering & förvaltning av byggnader samt att du lär dig att omsätta din teori från skolan till praktisk handling. Våra uppdrag är inom ett brett spektra vilket ger dig möjlighet att prova på olika typer av uppdrag – och i framtiden kanske nischa dig mot ett område som du känner lite extra för. Alla möjligheter finns.

Vi är dessutom ett företag som värdesätter trivsel, gemenskap och utveckling väldigt högt!

Hör av dig så berättar vi gärna mer om vad vi på Säkerhetspartner erbjuder!

Läs mer om vad vi gör >

 

Ansökan

Låter det här som en intressant möjlighet?
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev, snarast till:

karriar@sakerhetspartner.se

Har du fler frågor angående tjänsten, så är du varmt välkommen att kontakta Cecilia.

 

 

CECILIA BENGTSSON
HR Administratör

+46 70 580 46 49
cecilia.bengtsson@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial