Vi rekryterar

Seniora brandingenjörer | Luleå till Lund

 

 

Vi är alltid intresserade av att anställa seniora brandingenjörer

Vi befinner oss i en expansiv fas med stor efterfrågan på våra tjänster och har satt som mål att fortsätta växa med fler vassa kollegor genom att vara en schysst och utvecklande arbetsplats. Är du senior brandkonsult och har 2-5 år (eller mer) erfarenhet så är du varmt välkommen att höra av dig direkt till vår konsultchef Ann-Catrin Sandström, se kontaktuppgifter längst ned.

Vi är ett väletablerat företag som erbjuder konsulttjänster inom både brand och risk. Idag är vi cirka 80 anställda på totalt 8 orter, vilket möjliggör en flexibilitet att jobba på kontor från Luleå i norr till Lund i söder.
I dagsläget har vi kontor i Luleå/Piteå, Umeå/Ö-vik, Stockholm/Linköping, Göteborg och Lund.

 

” Säkra lösningar skapar vi bäst tillsammans. ”

Vad kommer du att få göra?

Som erfaren brandingenjör har du säkert redan koll på de stora penseldragen med vilka arbetsuppgifter som du kan få arbeta med. Något som kanske kan vara nytt är dock att hos oss på Säkerhetspartner så har vi två Affärsområden: Förvaltning & PBL, och under dessa totalt sju olika affärsenheter.

Beroende på dina tidigare erfarenheter, kunskap och intresse – så har vi väldigt goda förutsättningar för att du ska få en bra utveckling hos oss på Säkerhetspartner.

Låter det här som en intressant möjlighet?

Ansökan
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan, CV och personligt brev, snarast till:

karriar@sakerhetspartner.se

Har du frågor angående tjänsten, så är du varmt välkommen att kontakta Cecilia, eller kontorschef på det kontor som du är intresserad av.

 

Hitta kontorschef >>


CECILIA BENGTSSON

HR Administratör

+46 70 580 46 49
cecilia.bengtsson@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial