Vi rekryterar

Seniora brandingenjörer | Luleå till Lund

 

 

Vi är alltid intresserade av att anställa seniora brandingenjörer

Vi befinner oss i en expansiv fas med stor efterfrågan på våra tjänster och har satt som mål att fortsätta växa med fler vassa kollegor genom att vara en schysst och utvecklande arbetsplats. Är du senior brandkonsult och har 2-5 år (eller mer) erfarenhet så är du varmt välkommen att höra av dig direkt till vår konsultchef Ann-Catrin Sandström, se kontaktuppgifter längst ned.

Vi är ett väletablerat företag som erbjuder konsulttjänster inom både brand och risk. Idag är vi cirka 80 anställda på totalt 8 orter, vilket möjliggör en flexibilitet att jobba på kontor från Luleå i norr till Lund i söder.
I dagsläget har vi kontor i Luleå/Piteå, Umeå/Ö-vik, Stockholm/Linköping, Göteborg och Lund.

 

Lite om Säkerhetspartner

Vårt fokus ligger på långsiktigt smarta och kostnadseffektiva brandskyddslösningar. Vi levererar detta genom att i varje uppdrag samla ett team med helhetssyn bestående av kompetenta och lyhörda medarbetare som kan föreslå ett optimerat brandskydd. Vi tänker innovativt och skapar lösningar som är skräddarsydda för våra kunder samt uppfyller lagkrav och kostnadsramar.

Nöjda medarbetare, återkommande kunder och en starkt växande verksamhet vittnar om en framgångsrik modell.

” Vi värdesätter utveckling, flexibilitet, gemenskap och trivsel. ”

Vad är det bästa med att jobba hos oss?

Det absolut bästa är att vi verkligen har lyckats skapa en gemenskap från Luleå till Lund. Vi är ett företag som värdesätter gemenskap och trivsel. Vi är en jordnära och familjär arbetsplats som värnar om att det ska finnas energi för både arbetsliv och fritid. Hos oss kan du räkna med en flexibel och utvecklande arbetsmiljö, bland annat genom att vi kan erbjuda olika typer av projekt där du kommer att arbeta i olika team, samt att du också har en möjlighet att jobba på kontoret eller ibland hemma, eller till och med från ett annat kontor, om så skulle önskas.

Dessutom brinner vi för teknisk utveckling och satsar mycket för att både effektivisera våra interna digitala system och arbetsmetoder, likväl som vår leverans mot kunden. Vi hoppas att du delar denna vision och vi ser fram emot fler kollegor som stärker vårt lag med nya perspektiv.

Vad kommer du att få göra?

Som erfaren brandingenjör har du säkert redan koll på de stora penseldragen med vilka arbetsuppgifter som du kan få arbeta med. Något som kanske kan vara nytt är dock att hos oss på Säkerhetspartner så har vi två Affärsområden: Förvaltning & PBL, och under dessa totalt sju olika affärsenheter.

Beroende på dina tidigare erfarenheter, kunskap och intresse – så har vi väldigt goda förutsättningar för att du ska få en bra utveckling hos oss på Säkerhetspartner.

Låter det här som en intressant möjlighet?
Kontakta vår konsultchef Ann-Catrin Sandström

ANN-CATRIN SANDSTRÖM,
Konsultchef Sverige,
Brand- och civ.ing. Riskhantering

+46 70 694 77 05
ann-catrin.sandstrom@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial