LULEÅ/PITEÅ
UMEÅ/Ö-VIK
STOCKHOLM/LINKÖPING
GÖTEBORG/LUND

 

Kemiingenjörer sökes

Vi söker dig som har läst till Kemiingenjör och är intresserad av en tjänst inom vår affärsenhet ”Brandfarlig o explosiv verksamhet & Kemikaliesäkerhet” (BEX & KEMSÄK). Inom affärsenheten hanterar vi ett brett spektrum av uppdrag, det är allt från exempelvis skolor, sjukhus, industrier, drivmedelstationer, butiker, fastighetsbolag och gruvor.

Vi hjälper våra kunder att hantera sina risker inom verksamheten. Exempel på tjänster som vi tillhandahåller är riskutredning LBE, explosionsskyddsdokumentation avseende brännbart damm, riskbedömning av trycksatta kärl, faciliterar risk-workshops och utgöra stöd i olika tillståndsprocesser.

 

 

 

Vad kan vi erbjuda för roll

Vi kan erbjuda en rad olika roller och utvecklingsmöjligheter som anpassas beroende på tidigare erfarenheter och intresse. Det finns möjlighet att utvecklas som handläggare och/eller uppdragsansvarig inom alla delar av enheten men också möjlighet att ingå i teknik- och specialistorganisationen där man tilldelas utvecklingsansvar för ett specifikt område för att vi hela tiden ska bli bättre på det vi gör.

En arbetsdag som konsult hos oss på Säkerhetspartner varierar. Oftast består den av utredningar, platsbesök, projektmöten, tid för dokumentation, interna avstämningar i utvecklingsprojekt och såklart gemenskap med kollegorna.

Vi värdesätter utveckling, flexibilitet, gemenskap och trivsel. 

Lite om Säkerhetspartner

Vårt fokus ligger på långsiktigt smarta och kostnadseffektiva brandskyddslösningar. Vi levererar detta genom att i varje uppdrag samla ett team med helhetssyn bestående av kompetenta och lyhörda medarbetare som kan föreslå ett optimerat brandskydd. Vi tänker innovativt och skapar lösningar som är skräddarsydda för våra kunder samt uppfyller lagkrav och kostnadsramar.

Nöjda medarbetare, återkommande kunder och en starkt växande verksamhet vittnar om en framgångsrik modell.

 

Vad är det bästa med att jobba hos oss?

Det absolut bästa är att vi verkligen har lyckats skapa en gemenskap från Luleå till Lund. Vi är ett företag som värdesätter gemenskap och trivsel. Vi är en jordnära och familjär arbetsplats som värnar om att det ska finnas energi för både arbetsliv och fritid. Hos oss kan du räkna med en flexibel och utvecklande arbetsmiljö, bland annat genom att vi kan erbjuda olika typer av projekt där du kommer att arbeta i olika team, samt att du också har en möjlighet att jobba på kontoret eller ibland hemma, eller till och med från ett annat kontor, om så skulle önskas. Vi ser fram emot fler kollegor som stärker vårt lag med nya perspektiv.

 

Läs mer om BEX & KEMSÄK >


Ansökan

Tycker du att detta låter intressant så tycker vi att du ska söka dig till oss! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan, CV och personligt brev, snarast till:

karriar@sakerhetspartner.se

Har du fler frågor angående tjänsten, så är du varmt välkommen att kontakta Cecilia.

 

 

 


CECILIA BENGTSSON,

HR Administratör

+46 70 580 46 49
cecilia.bengtsson@sakerhetspartner.se

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial