LULEÅ/PITEÅ
UMEÅ/Ö-VIK
STOCKHOLM/LINKÖPING
GÖTEBORG/LUND

 

Kemiingenjörer sökes

Vi söker dig som har läst till Kemiingenjör och är intresserad av en tjänst inom vår affärsenhet ”Brandfarlig verksamhet och Kemikaliesäkerhet” (BEX & KEMSÄK). Inom affärsenheten hanterar vi ett brett spektrum av uppdrag, det är allt från exempelvis skolor, sjukhus, industrier, drivmedelstationer, butiker, fastighetsbolag och gruvor.

Vi hjälper våra kunder att hantera sina risker inom verksamheten. Exempel på tjänster som vi tillhandahåller är riskutredning LBE, explosionsskyddsdokumentation avseende brännbart damm, riskbedömning av trycksatta kärl, faciliterar risk-workshops och utgöra stöd i olika tillståndsprocesser.

 

 

 

Säkra lösningar skapar vi bäst tillsammans. 

Vad kan vi erbjuda för roll

Vi kan erbjuda en rad olika roller och utvecklingsmöjligheter som anpassas beroende på tidigare erfarenheter och intresse. Det finns möjlighet att utvecklas som handläggare och/eller uppdragsansvarig inom alla delar av enheten men också möjlighet att ingå i teknik- och specialistorganisationen där man tilldelas utvecklingsansvar för ett specifikt område för att vi hela tiden ska bli bättre på det vi gör.

En arbetsdag som konsult hos oss på Säkerhetspartner varierar. Oftast består den av utredningar, platsbesök, projektmöten, tid för dokumentation, interna avstämningar i utvecklingsprojekt och såklart gemenskap med kollegorna.

 

Läs mer om BEX & KEMSÄK >

Ansökan
Låter det här som en intressant möjlighet?
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan, CV och personligt brev, snarast till:

karriar@sakerhetspartner.se

Har du frågor angående tjänsten, så är du varmt välkommen att kontakta Cecilia, eller kontorschef på det kontor som du är intresserad av.

 

 

Hitta kontorschef >>


CECILIA BENGTSSON

HR Administratör

+46 70 580 46 49
cecilia.bengtsson@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial