LULEÅ/PITEÅ
UMEÅ/Ö-VIK
STOCKHOLM/LINKÖPING
GÖTEBORG/LUND

 

Byggingenjörer sökes

Som byggingenjör hos oss kommer du få en stor variation i ditt arbete!
Vi vet att med din examensbakgrund som byggingenjör så kan vi lära upp dig till att arbeta som brandkonsult hos oss. Flera hos oss har gjort denna resa tidigare och arbetar nu fullt ut som brandkonsulter. Hos oss arbetar ingenjörer inom både brand, risk, bygg och kemi.

 

Lite om Säkerhetspartner

Vårt fokus ligger på långsiktigt smarta och kostnadseffektiva brandskyddslösningar. Vi levererar detta genom att i varje uppdrag samla ett team med helhetssyn bestående av kompetenta och lyhörda medarbetare som kan föreslå ett optimerat brandskydd. Vi tänker innovativt och skapar lösningar som är skräddarsydda för våra kunder samt uppfyller lagkrav och kostnadsramar.

Nöjda medarbetare, återkommande kunder och en starkt växande verksamhet vittnar om en framgångsrik modell.

 

 

 

Vad kommer du få göra?

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av brandteknisk projektering i byggprocessens alla skeden i kombination med olika utredningsuppdrag gällande brandskydd. Du kommer arbeta med att upprätta brandskyddsbeskrivningar, tolka lagstiftning samt översätta krav till lösningar i aktuella projekt. Du kommer att delta i projekteringsmöten och ha kontakt med både kund, projektledare och övriga konsulter i projekten. Rollen kommer anpassas med uppdrag som passar dina intressen och just din kompetens, då vi tycker att personlig utveckling är viktigt.

” Vi värdesätter utveckling, flexibilitet, gemenskap och trivsel. ”

Vad är det bästa med att jobba hos oss?

Det absolut bästa är att vi verkligen har lyckats skapa en gemenskap från Luleå till Lund. Vi är ett företag som värdesätter gemenskap och trivsel. Vi är en jordnära och familjär arbetsplats som värnar om att det ska finnas energi för både arbetsliv och fritid. Hos oss kan du räkna med en flexibel och utvecklande arbetsmiljö, bland annat genom att vi kan erbjuda olika typer av projekt där du kommer att arbeta i olika team, samt att du också har en möjlighet att jobba på kontoret eller ibland hemma, eller till och med från ett annat kontor, om så skulle önskas. Vi ser fram emot fler kollegor som stärker vårt lag med nya perspektiv.

 

Läs mer om vad vi gör >


 

Ansökan

Låter det här som en intressant möjlighet?
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan, CV och personligt brev, snarast till:

karriar@sakerhetspartner.se

Har du fler frågor angående tjänsten, så är du varmt välkommen att kontakta Cecilia.

 

 

 


CECILIA BENGTSSON

HR Administratör

+46 70 580 46 49
cecilia.bengtsson@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial