Jobba hos oss

Vill du arbeta på ett företag som tror på långsiktiga affärsrelationer baserade på kundanpassade lösningar och förståelse för kundens behov? Vill du även ha ständigt nya utmaningar och varierande arbetsuppgifter i kombination med hög trivsel på jobbet? Då är vårt tips till dig att kontakta oss.

Vi på Säkerhetspartner letar alltid efter kompetenta medarbetare som vi tror passar in i vår organisation och för de tjänster vi erbjuder våra kunder. Då vi prioriterar långsiktigt samarbete såväl mot kunder som mot våra anställda jobbar vi alltid för att hitta personliga lösningar för våra medarbetare så att jämvikt kan hållas mellan ambitioner/målsättningar på jobbet och fritid/familj.

Personlig lämplighet är en avgörande faktor i vår rekrytering av personal. För rätt person med rätt bakgrund har vi med andra ord mycket att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Säkerhetspartner har Kontor på flera orter, men vi jobbar i Team över hela landet. Så vart du bor och vilket kontor du tillhör är inte avgörande.

Inkom med din ansökan (eller med frågor) till Ann-Catrin Sandström, 070-694 77 05 alt
ann-catrin.sandstrom@sakerhetspartner.se