Intervju med Ola Ågren – Ny affärsenhetsansvarig för Ledningssystem

Vi är glada att meddela att Ola Ågren nu tar över som affärsenhetsansvarig för vår enhet Ledningssystem! Säkerhetspartner befinner sig i en spännande fas av tillväxt och utveckling, och med denna omstrukturering tar Ola över stafettpinnen från Jonas Johansson, som istället kommer att leda vår enhet inom LOU. Med sin omfattande erfarenhet inom byggbranschen, ser vi fram emot en dynamisk och inspirerande resa tillsammans med Ola.

I denna intervju delar Ola med sig av sina tankar och visioner för sin nya roll.

Vad har du för bakgrund och vilka erfarenheter tror du kan komma väl till hands som enhetsansvarig?

Ola: Med en lång karriär inom konsultverksamhet för bygg och fastigheter, hoppas jag kunna bidra till både enhetens och företagets utveckling. Min erfarenhet kommer att vara värdefull i att stärka Säkerhetspartners position på marknaden och driva framgångsrika projekt.

 

Varför ville du ta jobbet som enhetsansvarig hos Säkerhetspartner?

Ola: Jag lockades av Säkerhetspartners familjära företagskultur och den spännande utvecklingen företaget genomgår. Att kunna kombinera min tidigare erfarenhet med nya utmaningar och möjligheter känns både förmånligt och stimulerande.

Vad tycker du ska bli mest spännande med att leda affärsgruppen Ledningssystem?

Ola: Det mest spännande är att få arbeta tillsammans med mina kollegor för att utveckla och leda enheten mot framgång. Att ha möjlighet att påverka och navigera genom olika utmaningar och se konkreta resultat är otroligt givande. Dessutom ser jag fram emot att ha roligt tillsammans på jobbet!

Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta Ola så svarar han gärna på dina funderingar.

 

Läs mer om affärsenheten Ledningssystem >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ola Ågren,
Affärsenhetsansvarig
Ledningssystem

+46 70 253 60 35
ola.agren@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial