FÖRVALTNING

Kartläggning Byggnad

Ta kontroll över ditt brandskydd – Hur vårt arbetssätt, handlingar och verktyg ger dig full översikt i ditt fastighetsbestånd

Förvaltning av brandskydd – Din nyckel till trygghet och kontroll

I arbetet med att skapa en säker och trygg arbetsmiljö är kontroll över brandskyddet av yttersta vikt. För fastighetsägare är det avgörande att ha koll på brandskyddet i sitt fastighetsbestånd. Som en av Sveriges främsta brandskyddskonsultsföretag hjälper vi nationellt flertalet fastighetsägare att få den kontroll de behöver för att kunna agera proaktivt och säkerställa att deras fastigheter uppfyller och bibehåller en robust brandskyddsnivå.

Från kartläggning till översikt – Vår vägledning för att säkerställa ditt brandskydd

Vi på Säkerhetspartner arbetar hand i hand med våra kunder för att ge dem den kontroll de behöver över sitt brandskydd. Genom kartläggningar och utredningar av byggnadernas brandskyddsstatus skapar vi förvaltningsbar och lättöverskådlig brandskyddsinformation för våra kunder. Denna översikt utgör grunden för att kunna implementera och upprätthålla ett effektivt systematiskt brandskyddsarbete (SBA), vilket ger möjlighet att aktivt hantera och förbättra brandskyddet över tid.

 

Säkerhetspartner – Er partner för total kontroll över brandskyddet

Med Säkerhetspartner vid er sida kan ni vara säkra på att ni kommer att ha kontroll över ert brandskydd. Våra förvaltningsdokumentationer, arbetssätt och digitala verktyg (BIMctrl) är utformade för att vara lättillgängliga och tydliga i drift- och förvaltningsskede. Genom att samarbeta med oss får ni inte bara en pålitlig partner utan också den trygghet och struktur ni behöver för att kunna bedriva ett heltäckande brandskyddsarbete över tid.

Börja er kartläggning

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot kontroll över brandskyddet i ert fastighetsbestånd!

 

Läs mer om våra förvaltningstjänster >>
Tillbaka till Insikter >>

 

 

 

Ola Ågren,
Affärsenhetsansvarig Ledningssystem

+46 70 253 60 35
ola.agren@sakerhetspartner.se

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial