Projektering

Brandskyddsbeskrivning
för Byggbodar

Brandskyddsbeskrivning för Byggbodar –
Överbrygga hinder i PBL-processen

Byggbodar är en integrerad del av nästan alla byggprojekt och fungerar som temporära arbetsplatser, förvaringsutrymmen och mötespunkter. Deras placering och konstruktion ställer dock unika krav på brandskyddet, inte minst när de placeras nära befintliga byggnader eller i tätt bebyggda områden.

I vissa fall krävs en detaljerad brandskyddsbeskrivning för att få ett tillfälligt bygglov för uppförandet av byggbodar. Detta kan upplevas som ett hinder i PBL-processen, men det behöver inte vara det. Hos Säkerhetspartner Norden AB arbetar vi för att göra denna del av processen både enklare och mer kostnadseffektiv.

Våra lösningar:

Anpassade Brandskyddslösningar:
Vi erbjuder skräddarsydda brandskyddslösningar som är speciellt anpassade för byggbodar. Detta inkluderar rådgivning om optimal placering för att minimera risker och uppfylla alla lagkrav.

Effektivisering av PBL-processen:
Vårt team av experter hjälper till att smidigt integrera brandskyddsaspekter i er planering, för att undvika förseningar i bygglovsgodkännanden.

Utbildning och Support:
Vi erbjuder även utbildning för er personal om brandsäkerhetskrav och bästa praxis för hantering av byggbodar.

Fördelar med att välja oss:

Snabbhet och Flexibilitet: Vår expertis gör att vi snabbt kan identifiera och implementera de bästa brandskyddslösningarna för just ert projekt.

Helhetsperspektiv: Vi ser till hela ert projekts behov och säkerställer att brandskyddet integreras smidigt i er planering.

Säkerhet och Compliance: Våra lösningar säkerställer att ni uppfyller alla relevanta säkerhetskrav och föreskrifter.

Vi på Säkerhetspartner Norden AB förstår vikten av effektiva och tillförlitliga brandskyddslösningar för byggprojekt. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er att överbrygga eventuella hinder i PBL-processen och samtidigt säkerställa att ert projekt löper så smidigt som möjligt.

Kontakta oss idag för mer information och låt oss tillsammans skapa en säkrare arbetsmiljö på er byggarbetsplats.

 

>> Läs mer om affärsenheten Bostadsutvecklare och Entreprenör

Andreas Hägg,

Affärsenhetsansvarig Bostadsutvecklare
och Entreprenör

+46 70 694 70 32
andreas.hagg@sakerhetspartner.se

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial